Геннадія Півняка більшістю голосів університетської громади обрано ректором Національного гірничого університету « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Геннадія Півняка більшістю голосів університетської громади обрано ректором Національного гірничого університету
12-02-2016

Головна виборча комісія із проведення виборів ректора повідомляє:

У виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» взяли участь 1284 особи, що становить 90,6% від загальної кількості виборців Університету.

Виборча дільниця № 1 – 1049 осіб;
Виборча дільниця № 2 – 94 особи;
Виборча дільниця № 3 – 43 особи;
Виборча дільниця № 4 – 98 осіб.


Кількість голосів виборців, поданих за кожного кандидата на посаду ректора Університету:

1. БОНДАРЕНКО Володимир Ілліч – 274 (19,34% від кількості виборців).

2. ПІВНЯК Геннадій Григорович – 942 (66,48% від кількості виборців).

3. ПРОЦІВ Володимир Васильович – 49 (3,46% від кількості виборців).


Кількість виборців, які не підтримали жодного кандидата на посаду ректора – 11 (0,78% від кількості виборців).

Недійсних бюлетенів – 8.

Багато виборців приходили на дільниці сім’ями, з дітьми, повним складом кафедр, студентських груп! Саме це забезпечило явку виборців понад 90%.

Ми намагалися забезпечити прозорість та відкритість виборів. Саме в нашому університеті, напевно, вперше в Україні проводилась онлайн-трансляція процесу виборів ректора, і цю трансляцію мали можливість спостерігати в усіх населених пунктах нашої держави!

У наш буремний час систему вищої освіти України штормить. Скорочуються дисципліни, наукові напрямки, посади. І навіть цілі вузи. За таких екстремальних умов, війни та економічної кризи, всупереч соціально-політичним та економічним негараздам продовжує працювати і розвиватися, нарощувати наукову потугу, активно впроваджувати курс на євроінтеграцію Національний гірничий університет.

НГУ відповідає вимогам часу й перебуває нині за деякими показниками у першій десятці вузів України.

НГУ – великий потужний корабель, який упевнено тримається на плаву, в той час як інші виші безуспішно борсаються у хвилях бурхливого житейського моря і безслідно ідуть на дно. Через шалену конкуренцію із 500 вишів в країні лишилося 350. В чому ж секрет такої могутньої витривалості НГУ? В тому, що тут працює добре згуртована високопрофесійна команда фахівців, залюблених в гірничу науку, в університет і в студентів. Зрозуміло, що утримати такий корабель від руйнації під силу лише справді досвідченому, сміливому, мудрому «відважному капітану». Таким є академік НАН України Геннадій Григорович Півняк. Все свідоме життя цієї неординарної людини пов’язане з Гірничим. Приїхав сюди у 1958 році золотим медалістом, випускником Олександрійської СШ, юним абітурієнтом, залюбленим у гірничу справу. Закінчив інститут (тоді ДГІ) з червоним дипломом, аспірантуру (1965-1967), захистив кандидатську (1967) та докторську дисертації (1981). Працював асистентом, старшим науковим співробітником, доцентом, професором, завідувачем кафедри, проректором з навчальної роботи (1981-1982), ректором (від 1982 року).


За інформацією:
nmu.org.ua



Додатково:

Результати щорічного соціологічного моніторингу «Освітній процес в НГУ очима студентів»

Національний гірничий університет прийнято до IREG Observatory

Технічні університети в рейтингу ВНЗ «Топ 200 Україна» 2015

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів