"Gazeta.ua": Африканські студенти поїхали співати українські пісні у Карпати « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"Gazeta.ua": Африканські студенти поїхали співати українські пісні у Карпати
12-01-2016

"Gazeta.ua": В Івано-Франківську набуває популярності африканський гурт "K-DANCE", що співає українські пісні. Переважно вони виступають у нічних клубах. Але з Нового року поїхали в тур по гірсько-лижним курортам Карпат.

В 2013 році гурт створили два брати-камерунці, які навчаються в місцевому медуніверситеті. Згодом вони набрали команду зі своїх однокурсників-африканців: три хлопці і одну дівчину.

"Якось я почув їх виступ і запросив до себе. Тепер вони виступають у нас на постійній основі", - розповідає арт-директор місцевого пабу Влад Качинський.

З того часу про музикантів дізналося усе місто. Секретом свого успіху вони вважають те, що співають не лише іноземні треки, а й українські пісні. Зокрема: "Скрябіна", "Океана Ельзи", "Бумбокса" та навіть українські народні.

"Для тих, хто зрозумів "K-Dance", гурт є справжнім інструментом мандрівки по всьому світу", - кажуть музиканти про себе.

Їхні концерти відвідують не лише українці, але й чисельна африканська діаспора. Вона складається переважно із місцевих студентів.





Додатково:

Галузевий моніторинг діяльності вищих навчальних закладів МОЗ України ІV рівня акредитації за 2014 календарний рік

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів