Міжнародна глобальна програма розвитку освіти Microsoft « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міжнародна глобальна програма розвитку освіти Microsoft
1-12-2015

26 листопада 2015 року в Міністерстві освіти і науки України відбулось нагородження вчителів та представників шкіл, що увійшли до списку найбільш інноваційних в рамках Міжнародної глобальної програми розвитку освіти Microsoft.

У заході взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей та керівник програми «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт Україна» Роман Рудюк.

Павло Хобзей вважає, що навчання повинно надихати дітей. Саме в цьому полягає роль вчителів-новаторів, які застосовують новітні технології для вдосконалення та покращення методів сучасного навчання. «Не бійтеся ділитися своїми знаннями з учнями. Ви повинні показувати приклад та на вас мають рівнятися діти»,- наголосив Павло Хобзей.

Такі конкурси, на думку заступника Міністра, розкривають творчий потенціал українських вчителів, заохочують учнів до вивчення і застосування основ сучасних технологій, і тим самим сприяють якісним змінам в українській освіті.

Як повідомив Роман Рудюк, цього року до списку найпрогресивніших учителів увійшла рекордна кількість українців – 44, а до списку найкращих шкіл – 7 українських навчальних закладів.

«Нашою основною задачею є виховування тих вчителів, які не пов’язані з IT-технологіями. Це люди, які кожного дня навчають наших дітей, навчають їх гуманітарним та природничим наукам і використовують технології задля реалізації свого потенціалу», - каже керівник проекту. Також він додав, що партнерство Майкрософт в Україні триває вже 12-й рік і весь цей час компанія допомагає освітянам реалізовувати свій творчий потенціал у спілкуванні з дітьми.

Павло Хобзей зауважив, що плідна співпраця Міністерства освіти і науки та компанії Майкрософт Україна буде продовжуватися й надалі, а також закликав вчителів надсилати до Міністерства свої пропозиції співпраці і проекти.

До рейтингу кращих закладів, що застосовують ІКТ, увійшли школи:

  • Креативна міжнародна дитяча школа (Київ),

  • Новопечерська школа (Київ),

  • Britannica School (Київ),

  • Заліщицька державна гімназія (м. Заліщики Тернопільської області),

  • Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій, Ліко-школа (Київ),

  • приватна школа «Європейський колегіум» (Київ).

Серед викладачів-новаторів найбільше представників Новопечерської школи – 5 вчителів та Дніпропетровського ліцею інформаційних технологій – 4 вчителя.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів