СТУДЕНТИ НАЗВАЛИ ДЕСЯТКУ НАЙБІЛЬШ "СТУДЕНТСЬКИХ" ВНЗ СТОЛИЦІ УКРАЇНИ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
СТУДЕНТИ НАЗВАЛИ ДЕСЯТКУ НАЙБІЛЬШ "СТУДЕНТСЬКИХ" ВНЗ СТОЛИЦІ УКРАЇНИ
23-03-2009

Студентська рада Києва провела дослідження сприятливості умов навчання та перебування столичних ВНЗ.

Жоден із вищих навчальних закладів столиці України не посів першого місця у рейтингу найбільш сприятливих для навчання і проживання ВНЗ, що його проводила Студентська рада Києва. Про це на прес-конференції в УКРІНФОРМі повідомили ініціатор проведення опитування Єгор Самусенко та координатор проекту Євгенія Малих.

За словами Єгора Самусенка, в ході проведення цього соціологічного дослідження було опитано з допомогою електронної анкети 952 респондентів, які представляють 41 вищий навчальний заклад столиці України.

За основу опитування було взято ефективність роботи студентських рад, дотримання базових прав студентів і незалежність студентських засобів масової інформації, там де вони є.

"Жоден з ВНЗ не отримав відмінної оцінки за ставлення до студентів, позаяк у кожному з них, як правило, на перших місцях за впливом стоять адміністрація та професорсько-викладацький склад", - наголосив ініціатор соціологічного дослідження.

Євгенія Малих назвала десятку найбільш "студентських" ВНЗ за результатами опитування.

Перше місце, зазначила вона, не присуджувалось, оскільки до "найвищого критерію оцінювання - 33 бали - жоден з ВНЗ навіть не наблизився". Далі, в міру спадання рейтингу, йдуть: Університет економіки і права "Крок" (КРОК); Національний університет "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА); Київський національний університет імені Тараса Шевченка (КНУ); Українська академія бізнесу і підприємництва (УАБП); Національний технічний університет "КПІ" (НТУУ "КПІ"); Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБП); Європейський університет (ЄУ); Національний медичний університет імені О. Богомольця (НМУ); Академія муніципального управління (АМУ).


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів