До уваги абітурієнтів, котрі не можуть подати до приймальних комісій сертифікати ЗНО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
До уваги абітурієнтів, котрі не можуть подати до приймальних комісій сертифікати ЗНО
31-07-2015

У зв’язку із тимчасовим призупиненням роботи УЦОЯО абітурієнтам, у яких виникли проблеми при подачі заяв із сертифікатами ЗНО, роз’яснюємо таке:

  1. Для вступників, які зазначили помилкову дату народження при реєстрації для проходження ЗНО, створено умови для подання заяви незалежно від вказаної дати. Прохання звертатися безпосередньо до приймальних комісій.

  2. У разі зміни вступником прізвища, імені, по батькові після проходження ЗНО, подати заяву на вступ можна при безпосередньому зверненні до приймальної комісії ВНЗ, надавши додатково до визначеного переліку документ, що підтверджує факт зміни прізвища, імені або по батькові.

  3. У разі втрати або пошкодження сертифікату ЗНО до приймальної комісії взамін нього може бути подано довідку Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти про підтвердження факту проходження ЗНО.


Відповідні роз’яснення надано приймальним комісіям.

  1. Вступникам, апеляційні заяви на результати ЗНО яких знаходяться на розгляді в УЦОЯО, рекомендуємо подавати заяви на вступ до приймальних комісій. Апеляційні заяви будуть розглянуті найближчим часом апеляційною комісією, конкурсний бал буде перераховано автоматично.

Повідомляємо, що прийом заяв на вступ приймальними комісіями буде продовжено до 2 серпня 2015 року.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів