СумДУ запустив у відкритому доступі новий дистанційний курс з навчальної дисципліни «Патологічна фізіологія» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
СумДУ запустив у відкритому доступі новий дистанційний курс з навчальної дисципліни «Патологічна фізіологія»
4-03-2015

На відкритому освітньому ресурсі СумДУ Open Course Ware розміщено новий дистанційний курс з навчальної дисципліни «Патологічна фізіологія».

Теоретичною основою курсу стали відомі в Україні та поза її межами підручник «Патофізіологія» і навчальний посібник «Патологічна фізіологія в запитаннях і відповідях», автором яких є завідувач кафедри фізіології і патофізіології СумДУ, професор Олександр Атаман.

Дистанційний курс відповідає чинній навчальній програмі для третього курсу з дисципліни «Патофізіологія» і складається з шести змістовних модулів, до яких увійшли методичні розробки до 38 занять.

Матеріали до занять містять питання для підготовки із зазначенням джерел інформації, презентації лекцій, неопубліковані глави підручника, відеоматеріали, тести для визначення Iрівня засвоєння матеріалу, практичні завдання. Підсумковий самоконтроль з кожного окремого змістовного модуля і дисципліни в цілому, а також із засвоєння бази даних «Крок-1» можна здійснювати через систему тестування. Навчально-методичні матеріали курсу будуть постійне поповнюватися та оновлюватися.

На переконання науковців Медінституту СумДУ, розробка і широке впровадження методів E-learning у навчальний процес сприяє належному методичному забезпеченню самостійної роботи студентів-медиків.






Додатково:

«Prometheus» - платформа для безкоштовного онлайн-навчання від провідних ВНЗ України

Сумський державний університет з моніторинговим візитом відвідали представники Національного академічного рейтингу «ТОП-200 Україна»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів