Керівник МОЗ: Стратегія реформування передбачає надання медичним ВНЗ власних клінічних баз для розвитку професії лікаря « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Керівник МОЗ: Стратегія реформування передбачає надання медичним ВНЗ власних клінічних баз для розвитку професії лікаря
11-02-2015

10 лютого під час зустрічі зі студентами Харківського національного медичного університету Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі поспілкувався з волонтерською групою університету.

Міністр докладно зупинився на основних цілях реформування, серед яких створення конкуренції на ринку медичних послуг, надання пацієнту право вибору послуг, підтримання розвитку і інвестицій у галузь охорони здоров’я, зниження цін на фармацевтичні товари, легалізація витрат та інші.

Міністр висловив сподівання, що нові реформи пройдуть швидко та безболісно, а пацієнти та всі, хто мають відношення до медичної галузі, відчують покращення. «Найбільша проблема, що стоїть перед нами – це система фінансування, що існує у нашій державі, яка не надає можливості слідкувати за якістю медичних послуг», – зауважив керівник МОЗ.

Відповідаючи на запитання студентів, Олександр Квіташвілі зауважив, що медицину треба зробити відкритішою та доступнішою. Необхідно побудувати систему, що буде забезпечувати соціально незахищене населення, змінити статус лікарень та почати виходити на ринок страхової медицини. Також не залишилися поза увагою й медичні ВНЗ – стратегія реформування передбачає надання медичним навчальним закладам своїх клінічних баз для нормального розвитку професі лікаря.


За інформацією:
knmu.kharkov.ua,
moz.gov.ua



Додатково:

У Києві працюватиме університетська клініка НМУ імені О. О. Богомольця

МОЗ України відновлює вивчення військової медицини в українських медичних вишах

МОЗ: Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій"

МОЗ України збільшило державне замовлення на підготовку лікарів у 2014 році

Галузевий моніторинг діяльності вищих навчальних закладів МОЗ України ІV рівня акредитації за 2013 календарний рік

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів