Рейтинг US News: Які американські коледжі та університети найбільш ефективні? « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Рейтинг US News: Які американські коледжі та університети найбільш ефективні?
20-01-2015

Видання US News (USN) оприлюднило дані, опрацьовані Робертом Морсом та Діаною Толіс, що продемонстрували наскільки ефективно використовують свої фінансові ресурси коледжі та університети.

Методологія мала на меті розділити загальний рейтинговий бал кращих американських коледжів рейтингу за кількістю витрачених коштів на одного студента. Чільне місце у списку серед національних університетів посів Університет Майамі у штаті Огайо, який витратив $ 383,66 на одного студента по кожній позиції рейтингу кращих коледжів

Рейтинг кращих коледжів Америки, який готує US News є найбільш відомим із національних рейтингів університетів . Проте протягом останніх років він зазнавав значних критичних нападів, що ґрунтувалися на твердженні, що рейтинг у кінцевому підсумку просто обраховував кількість грошей, які університети мають у своєму розпорядженні.

Верхні щаблі рейтингу не зайняли такі елітні навчальні заклади, як Гарвард, Йель або Прінстон, водночас кілька відносно низько рейтингових установ, як Університет Південної Кароліни і Duquesne University, штат Пенсільванія, продемонстрували чудовий результат.

Перша п'ятірка серед національних університетів має такий вигляд:

1. Університет Майамі, Оксфорд, Огайо
2. Університет штату Флорида
3. Університет Алабами
4. Бінгемтонський університет, університет штату Нью-Йорку
5. Коледж Вільяма і Мері, штат Вірджинія.


Найбільш ефективним національним гуманітарним коледжем визнано Hope College, штат Мічиган. Кращими регіональними університетами стали університет Аппалачі, університет Північної Кароліни (південь), університет штату Нью-Йорк Geneseo (північ), Політехнічний університет штату Каліфорнія, Сан-Луїс-Обіспо (захід), і університет Трумена, штат Міссурі (середній захід).


Докладніше на сайті US News Education


За інформацією: ireg-observatory.org
Переклад: Михайленко Ігор /Оксана Бурдик
для euroosvita.net




Додатково:

ОПУБЛІКОВАНО BEST ONLINE PROGRAM RANKINGS 2015 ВІД US NEWS

Предметний рейтинг US NEWS

Доповідь EUA - "DEFINE THEMATIC REPORT: FUNDING FOR EXCELLENCE" (Проаналізовані схеми фінансування удосконалення якості та їхній вплив на університети)


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів