«Prometheus»: Відкрито реєстрацію на шість нових безкоштовних масових онлайн-курсів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
«Prometheus»: Відкрито реєстрацію на шість нових безкоштовних масових онлайн-курсів
22-12-2014

22 грудня відкрито реєстрацію на шість нових безкоштовних масових онлайн-курсів проекту «Prometheus» від провідних українських викладачів.

Усі охочі зможуть познайомитися з бізнес-аналітикою, вивчити як ефективно боротися зі стресом, отримати навички з побудови особистої репутації та іміджу організації, навчитися такій потужній методології менеджменту як «Теорія обмежень», дізнатися про прості методи захисту своїх споживчих прав, а також зрозуміти як захистити себе від повсякденних кіберзагроз. Вперше український масовий онлайн-курс прочитає викладач престижного західного університету – професор Університету Торонто Олександр Романко.

Новими курсами проекту стали:

- «Комунікаційні інструменти для побудови репутації» викладачки Києво-Могилянської академії Анастасії Нуржинської (Троцької);

- «Психологія стресу та способи боротьби з ним» викладачки Київського університету імені Бориса Грінченка Наталії Стефаненко;

- «Вступ до Теорії обмежень та Процеси мислення як потужний підхід до управління бізнесом» викладачки Києво-Могилянської бізнес-школи Юлії Плієвої;

- «Основи інформаційної безпеки» викладача КПІ та технічного директора Zillya! Антивірус Олега Сича;

- «Захист прав споживачів: теорія та практика» засновниці юридичної компанії SpectorОльги Спектор і «Вступ до бізнес-аналітики» викладача Університету Торонто Олександра Романко.


Успішне завершення курсів дасть змогу отримати електронний сертифікат, який підтверджуватиме здобуті знання.

Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. За перші два місяці з моменту відкриття проекту на ньому зареєструвалося більше 30 тисяч користувачів.

Кожен курс проекту «Prometheus» складається з відеолекцій провідних викладачів найкращих українських ВНЗ, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти можуть ставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.






Додатково:

«Prometheus» - платформа для безкоштовного онлайн-навчання від провідних ВНЗ України

EUA: Отчет о e-learning в вузах Европы (E-learning in European Higher Education Institutions)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів