«Інфоресурс»: Щодо вирішення проблем, які виникають при придбанні СТУДЕНТОМ (УЧНЕМ) пільгового квитка на проїзд у ЗАЛІЗНИЧНОМУ транспорті « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
«Інфоресурс»: Щодо вирішення проблем, які виникають при придбанні СТУДЕНТОМ (УЧНЕМ) пільгового квитка на проїзд у ЗАЛІЗНИЧНОМУ транспорті
4-10-2014

До уваги ВИЩИХ та ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ навчальних закладів!


У доповнення до листа ДП «Інфоресурс» від 19.09.2014 року № 01.01-14/1128 «Щодо перевірки в Єдиній державній електронній базі з питань освіти наявності студентських (учнівських) квитків» (розміщено – http://www.inforesurs.gov.ua/news), повідомляємо.

Пільгою при придбанні квитка на проїзд у залізничному транспорті користуються студенти (учні) ДЕННОЇ форми навчання.

У разі, якщо при придбанні залізничного квитка студентом (учнем) наявність в ЄДЕБО його студентського (учнівського) квитка не підтверджено, СТУДЕНТУ (УЧНЮ) необхідно:

1)записати час звернення для придбання залізничного квитка, місце придбання та технологічний номер квиткової каси (дізнатися у касира);

2)перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО на сайті ДП «Інфоресурс» у розділі «Запити»: сервіс «Перевірка студентського/учнівського квитка за даними ЄДЕБО» (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html). Відповідальним за наявність (та/або коректність) даних студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО є навчальний заклад, що видав квиток. Тому для внесення (виправлення, у разі наявності помилок) даних квитка в ЄДЕБО студенту (учню) необхідно звернутись до керівництва навчального закладу з проханням вжити відповідні заходи;

3)крім того, у разі відсутності даних студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО, перевірити реєстрацію особи в базі (наявність особистої картки) на сайті ДП «Інфоресурс» у розділі «Запити»: сервіс «Перевірка реєстрації фізичної особи в ЄДЕБО» (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-stud.html). Відповідальним за реєстрацію особи в ЄДЕБО є навчальний заклад, в якому студент (учень) навчається. Тому для реєстрації студента (учня) в ЄДЕБО йому необхідно звернутись до керівництва навчального закладу з проханням вжити відповідні заходи.


У разі наявності даних студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО, але відмови з боку Укрзалізниці в наданні пільги на проїзд, НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, що видав квиток, для вирішення технічної проблеми формує у модулі «Звернення» (розділ «Навчальний заклад») запит з типом «Перевірка в ЄДЕБО наявності студентських (учнівських) квитків». У запиті необхідно вказати:

–ПІБ студента (учня);

–серію та номер студентського (учнівського) квитка;

–код в ЄДЕБО та назву навчального закладу, що видав квиток;

–час звернення для придбання залізничного квитка;

–місце придбання квитка;

–технологічний номер квиткової каси;

–а також додати до запиту скріншот з сайту ДП «Інфоресурс» з позитивним результатом перевірки наявності студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО (приклад нижче).

«Інфоресурс»: Щодо вирішення проблем, які виникають при придбанні СТУДЕНТОМ (УЧНЕМ) пільгового квитка на проїзд у ЗАЛІЗНИЧНОМУ транспорті


Звертаємо увагу навчальних закладів, що студентський (учнівський) квиток є наявним в ЄДЕБО, якщо його дані внесені до бази у модулі «Видача» (розділ «Документи») та успішно верифіковані (перевірені).

Наявність даних студентського (учнівського) квитка у модулі «Перевірка документів» (розділ «Пошук») означає лише те, що документ дійсно надрукований ІВС «Освіта».

Також інформуємо, що оновлення з ЄДЕБО даних Укрзалізниці для перевірки студентських (учнівських) квитків здійснюється кожні дві години.







Додатково:

МОН закликає студентів та учнів перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка в ЄДЕБО

Студенти шукають житло: У вишах кажуть, що гуртожитком не забезпечать від 5 до 25% студентів

Мінсоцполітики: Щодо індексації стипендій

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів