Фонд "Відродження": Активісти й МОЗ спільно протидіятимуть корупції в медичних вишах « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Фонд "Відродження": Активісти й МОЗ спільно протидіятимуть корупції в медичних вишах
2-10-2014

ВМГО “Студентське братство” та Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) підписали угоду про співпрацю в боротьбі з корупцією в медичних вишах. Антикорупційну кампанію підтримує програмна ініціатива “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”.

Член правління ВМГО “Студентське братство” Уляна Ковальчук зауважила, що антикорупційна діяльність у медичних вишах, які є досить консервативними й бюрократизованими установами, натикається на низку перепон. Деякі норми статутів цих університетів не відповідають вимогам законодавства, представницькі органи формують недемократично, у внутрішньоуніверситетських документах постійно трапляються корупціогенні норми. Тому, щоб заручитися підтримкою профільного Міністерства, було вирішено підписати угоду про співпрацю.

Норми угоди, серед іншого, базуються на положеннях законів “Про вищу освіту” та “Про засади запобігання і протидії корупції”.

Міністерство погодилося сприяти ВМГО “Студентське братство” у проведенні анкетувань і фокус-груп на теми протидії корупції, забезпечення освітніх стандартів і норм академічної етики та громадського контролю у сфері медичної освіти. Керівництво Міністерство погодилося враховувати результати антикорупційної діяльності “Студентського братства”.

Сторони домовилися сприяти залученню студентів до діяльності інститутів громадянського суспільства та вживати заходів для підвищення громадянської свідомості та несприйняття корупції.

Контакти:
ВМГО “Студентське братство”
(044) 561 85 73
sb.vmgo@gmail.com







Додатково:

Львівська політехніка: «Чи можлива в Україні освіта без хабарів?»

Не встигли діти сісти за парти, у школах почали збирати гроші

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів