Заступник голови КМДА пропонує освітянам розглядати батьків як інвесторів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Заступник голови КМДА пропонує освітянам розглядати батьків як інвесторів
8-09-2014

Столичні заклади освіти отримали 43 млн грн від батьківських і благодійних фондів, спонсорів і меценатів

Допомога батьківської громади й меценатів навчальним закладам столиці при підготовці до нового навчального 2014-2015 року склала понад 43 млн грн. Про це під час наради з питань прозорості благодійної та спонсорської допомоги навчальним закладам міста повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

«Минулого року ця сума була майже вдвічі меншою – 28,4 млн грн. Із них понад 25 млн було використано на зміцнення матеріально-технічної та навчально-методичної бази навчальних закладів», – повідомила вона.

У зв’язку з цим Ганна Старостенко звернулася до освітян із проханням розглядати батьків як інвесторів: «Навчальні заклади мають пропонувати їм свої бізнес-плани та моделі взаємодії для максимально ефективного й прозорого використання їхніх коштів».

Водночас представники громадськості та фонду «Відродження» вперше відзначили спробу київської влади навести лад у взаємодії батьківських комітетів і керівництва шкіл.

«Започаткована нещодавно практика відкриття та контролю за використанням не лише приватних, а й державних коштів є дуже позитивною й обнадійливою», – зазначив представник батьківської громади.

На нараді були присутні представники КМДА, районних управлінь освіти, низки батьківських організацій, таких як «Батьківський контроль» і «Батьки SOS», а також благодійних організацій «Якісна освіта, інтелект, здоров’я», «Майбутнє сьогодні», «Успіх» та інші.








Додатково:

Сергій Квіт розповів про подальші кроки реформування галузі освіти України

За що платять українські батьки у державних школах

Опрос выросших анскулеров

Анскулинг от первого лица: «Я благодарен родителям за возможность не ходить в школу»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів