Вітання Міністра освіти і науки Сергія Квіта з Днем Незалежності України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Вітання Міністра освіти і науки Сергія Квіта з Днем Незалежності України
24-08-2014

Шановні колеги освітяни, учні та студенти!

Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України!


Для кожного громадянина України День Незалежності – велике державне свято, символ національної та духовної єдності, волі та прагнення до свободи.

За 23 роки наша держава пройшла непростий шлях самоствердження та становлення демократії. На цьому шляху були не тільки досягнення і звершення, на жаль, були і втрати…

Але нам, освітянам, є чим пишатися. Новим Законом України «Про вищу освіту» розпочато реформування галузі. Українська шкільна та студентська молодь демонструє свої досягнення, перемагаючи на міжнародних інтелектуальних та спортивних змаганнях. Наші викладачі та вчені відомі своїми винаходами далеко за межами України.

Сьогодні на долю нашої країни випали важкі випробування. Але «ми – народ, якого правди сила ніким звойована ще не була». Ми спільними зусиллями, наснагою і працею, прагненням кожного побудувати сучасну країну, обов’язково здолаємо всі перешкоди на нашому нелегкому шляху до становлення незалежної європейської держави.

Звертаюся до нашої молоді, котра довела своє бажання жити у вільній країні, виявила свою небайдужість до долі України. Завдяки вашій енергії та винахідливості, патріотизму та активній громадянській позиції, досягненнями у навчанні й науковій сфері наша держава стає частиною великої європейської родини.

Шановні освітяни, в наших руках доля молодої України, її майбутнє! Ми, українці, від Чернігова до Севастополя, від Луганська до Ужгорода, об’єднавшись у прагненні жити у вільній, незалежній та нероздільній державі, сьогодні разом відкриваємо нову сторінку в історії нашої єдиної України.

Бажаю усім миру й злагоди, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє української незалежності!



З повагою,

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів