МОЗ: Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій" « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОЗ: Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій"
7-08-2014

Відповідно до наказу МОЗ України № 292 від 10.04.2013 р. "Про модернізацію роботи системи телефонної «гарячої лінії» МОЗ України" та з метою забезпечення оперативного реагування на звернення громадян в МОЗ діє телефонна "гаряча лінія" з 9.00 до 18.00.

Телефон "гарячої лінії": 0-800-801-333


В МОЗ України створено координаційний центр з надання медичної та гуманітарної допомоги


Для посилення взаємодії силових та цивільних медичних служб із волонтерськими, громадськими та міжнародними організаціями в МОЗ України створено координаційний центр з надання медичної та гуманітарної допомоги.
До функцій новоствореного центру належить координація дій волонтерських, громадських та міжнародних організацій із надання гуманітарної допомоги у вигляді ліків та засобів медичного призначення пораненим та постраждалим в зоні проведення антитерористичної операції та тимчасово переміщеним особам.

Фахівцями центру також надаватиметься технічна, юридична та експертна допомога з визнання вантажу гуманітарним та з митного оформлення лікарських засобів та засобів медичного призначення, що надаються в якості гуманітарної допомоги та узгоджуватимуться дії з лікування постраждалих на території України та за кордоном за кошти волонтерських, громадських та міжнародних організацій.

Для цього щоденно у Центрі буде зосереджуватися інформація про потреби госпіталів та цивільних закладів охорони здоров’я в тих чи інших лікарських засобах і засобах медичного призначення та інформація про осіб, які потребують високоспеціалізованої медичної допомоги.

МОЗ України запрошує всі зацікавлені волонтерські, громадські та міжнародні організації до співпраці в рамках координаційного центру.

Довідкова інформація за тел.: 044 200-07-81, е-mail: ato@moz.gov.ua.



Міністерство охорони здоров'я України презентує:


1) Навчальні відеоматеріали з надання екстреної медичної допомоги доступні на сторінці МОЗ в YouTube.

2) Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій", розроблений Українським науково-практичним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України, доступний для завантаженя у форматах .pdf та .fb2

Завантажити:
pre-medical-aid_web.FB2 (2.64 Мбайт)
pre-medical-aid_web.pdf (5.04 Мбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів