Освітніх діячів України держава стимулюватиме фінансово « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Освітніх діячів України держава стимулюватиме фінансово
8-02-2014

5 лютого 2014 року на засіданні Кабінету Міністрів України схвалено проект Указу Президента України “Про призначення державних стипендій видатним діячам освіти”.



Проект Указу підготовлений Міністерством освіти і науки України на підставі Указу Президента України від 10 вересня 2011 року №906 “Про державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери” та відповідного Положення про державні стипендії, затвердженого цим указом.

Рішення щодо кандидатур на одержання державних стипендій прийнято конкурсною комісією Міністерства освіти і науки.

Запропонований проект Указу має на меті посилення державної підтримки освіти в Україні, стимулювання творчої праці діячів освіти, засвідчення їхніх видатних особистих досягнень.

Основним положенням акта є призначення державних стипендій видатним діячам освіти, що свідчить про підвищення уваги з боку держави до працівників галузі освіти.

Проектом Указу пропонується призначити 30 дворічних державних стипендій для видатних діячів освіти.

Згідно з пунктом 2 Указу Президента України розмір стипендій становитиме 1,5 прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

Прийняття цього акта сприятиме реалізації державної політики щодо підтримки та покращання матеріальних умов життя видатних діячів освіти, стимулюванню їх творчої праці, позитивно впливатиме на авторитет держави.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів