У Львові створюють аудіокурс лекцій для студентів-медиків з глибокими ураженнями зору « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Львові створюють аудіокурс лекцій для студентів-медиків з глибокими ураженнями зору
9-01-2014

У грудні 2013 року Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» продовжив роботу над створенням аудіолекцій для студентів з глибокими ураженнями зору, які навчаються в медичних коледжах України.

Проект провадиться за фінансової підтримки БФ Ріната Ахметова «Розвиток України». Про це повідомила виконавчий директор ЛОО ВГО УСІ Оксана Потимко.

Фонд виділив 41500 грн для оплати послуг студії звукозапису, в якій здійснюватиметься аудіювання лекційного матеріалу.

Готуватимуть та озвучуватимуть лекції викладачі Львівського державного медичного коледжу ім. Андрея Крупінського, директор якого Марія Шегедин й стала ініціатором проекту «Аудіокурс лекцій для студентів-медиків» з огляду на відсутність рельєфно-крапкових підручників. Проект триватиме протягом 2014-15 років, оскільки йдеться про створення аудіолекцій до 35 навчальних дисциплін.

Виготовлення навчального курсу аудіолекцій розпочалося влітку 2013 року за підтримки БО «Львівська освітня фундація», яка виділила для зазначених цілей кошти в сумі 8 тис грн. Втілював проект Львівський обласний фонд соціального захисту і реабілітації сліпих (голова правління – інв. I гр. по зору Володимир Дурнєв).

Організатори проекту розміщуватимуть виготовлений матеріал на веб-сторінці www.openlife.lviv.ua у розділі «аудіокурс для медколеджів». Нагадаємо, що веб-сторінка www.openlife.lviv.ua є доступною для користувачів з глибокими порушеннями зору.




Додатково:

В Україні з'явився перший навчальний посібник з аутизму

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів