Про рейтингове оцінювання діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Про рейтингове оцінювання діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України
10-12-2013

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ


22.11.2013 N 1000
м.Київ



Про рейтингове оцінювання діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України

Відповідно до підпункту 6.12 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, на виконання підпункту 1.2 пункту 1 та підпункту 6.16. пункту 6 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 29 січня 2013 року № 62 "Про впровадження Протокольного рішення наради ректорів вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України від 15 січня 2013 року та затвердження складу робочих груп щодо його виконання" та з метою належної організації узагальнення результатів оцінки різних аспектів діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Показники галузевого рейтингу діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України за основними напрямами роботи за календарний рік (далі – галузевий рейтинг), що додаються.

1.2. Коефіцієнти для розрахунку показників галузевого рейтингу, що додаються.

1.3. Методичні рекомендації щодо комплексної оцінки діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України за показниками для визначення галузевого рейтингу, що додаються.

1.4. Показники для подання вищими навчальними закладами IV рівня акредитації, закладами післядипломної освіти МОЗ України інформації для визначення галузевого рейтингу, що додаються.

2. Департаменту роботи з персоналом, освіти та науки МОЗ України (М. Осійчук), Державній організації "Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки "Медицина" і "Фармація" при Міністерстві охорони здоров'я України (І. Булах):

2.1. Визначати щороку до 25 лютого галузевий рейтинг відповідно до показників та методики, затверджених підпунктами 1.1 – 1.4 пункту 1 цього наказу.

2.2. Щороку доповідати про результати галузевого рейтингу на колегіях Міністерства охорони здоров'я України.

2.3. Вносити на розгляд керівництву МОЗ України пропозиції щодо необхідних управлінських рішень для поліпшення результатів діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України за результатами галузевого рейтингу.

3. Ректорам вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України подавати щороку до 25 січня до МОЗ України інформацію щодо показників, затверджених підпунктом 1.4 пункту 1 цього наказу, станом на кінець звітного календарного року.

Встановити, що ректори вищих навчальних закладів IV рівня акредитації, закладів післядипломної освіти МОЗ України несуть персональну відповідальність за достовірність цієї інформації.

4. Вважати таким, що втратив чинність, наказ МОЗ України від 03 червня 2002 року № 201 "Про проведення державного рейтингу за результатами діяльності вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів 3–4 рівнів акредитації та закладів післядипломної освіти у 2001/2002 навчальному році".

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Міністр
Р. Богатирьова


Завантажити:
n1000_2013_dod1.rar (91.11 Кбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів