Охочих пройти ЗНО будуть інформувати смсками « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Охочих пройти ЗНО будуть інформувати смсками
21-10-2013

Інформувати про зміни, що стосуються зовнішнього незалежного тестування, в 2014 році будуть за допомогою смс-повідомлень.



Новини прийдуть на телефони старост випускних класів та вчителів, щоб ті передавали інформацію учням.

Про таке нововведення заявили в Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти, який охоплює також Чернівецьку, Тернопільську та Закарпатську області. Таке додаткове інформування також вирішив запровадити і Київський центр (Київська, Чернігівська та Черкаська області). Інші центри будуть впроваджувати цю систему за бажанням.

Тим часом з 1 листопада розпочнеться реєстрація на пробне тестування, яка триватиме до кінця місяця. Подати заявку можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. А випробувати свої знання в тестах старшокласники зможуть у березні, протягом двох днів. 22 березня проведуть тестування з української мови та літератури, хімії , фізики, російської мови, всесвітньої історії та з іноземних мов. А 29 березня - з математики, історії України, біології, географії, всесвітньої літератури.

«Пробні тести - платні. Цього року сума не змінюється, і абітурієнтам доведеться заплатити 89 грн, щоб спробувати свої сили у ЗНО, - говорить директор Київського регіонального центру тестування Світлана Сакаєва. - Номери розрахункових рахунків будуть доступні під час реєстрації».

Нагадаємо, у ЗНО-2014 не буде жодних змін. Абітурієнти, як і вучасники ЗНО минулих років, зможуть написати тести не більше, ніж з чотирьох предметів з 11 запропонованих. Нових дисциплін не буде.



Додатково:

ЗНО-2014: Абітурієнти зможуть скласти тести з 11 предметів

Наказ МОН: Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів