Навчальні заняття онлайн провалилися в Університеті Техасу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Навчальні заняття онлайн провалилися в Університеті Техасу
12-09-2013

Перед тим, як вони зайняли своє місце навпроти камер нової студії, Сем Гослінг представив свого партнера Джеймса Пеннебейкер, главу департаменту психології Університету Техасу в Остіні.



Вступом була ідея про впровадження курсів психології онлайн серед маси людей. "Територія діяльності дуже нова " , - сказав професор наступного дня . "Чи дійсно ми намагаємося зробити заняття телевізійними або ми прагнемо зробити тип освітнього телевізійного шоу? " . Відповідь знаходиться десь всередині , сказав він. Слідуючи тренду онлайн курсів в університетах ми намагаємося навчати людей за стінами кампусів.

На самому початку заняття , близько 800 студентів , не включаючи тих 20 студентів , які були обрані для аудиторії , брали участь на занятті віддалено , використовуючи свої комп'ютерні та телефонні пристрої . Студенти з інших університетів також брали участь в онлайн курсах.

Для того , щоб взяти участь у синхронному занятті , який є платним , студенти , які не зараховані до університету повинні заплатити $ 550 і звільнилися свої вечори у вівторок і четвер для участі в синхронному курсі .

"Ми завжди намагаємося експериментувати , придумувати щось нове, цікаве , щоб розвивати наші заняття " , кажуть викладачі .

Протягом заняття , студенти розглядають різні матеріали онлайн , а потім обговорюють. Викладач також бере участь в обговоренні , відповідає на питання і коментує матеріал. Марла Гиллиленд , старший проектний менеджер в університеті , яка відстежує продуктивність курсів психології та подібних курсів в департаменті управління, сказала, що було задіяно понад 30 осіб робочого персоналу , щоб відповідати на запитання студентів і допомагати в інших питаннях у зв'язку з першим заняттям. Спочатку розраховували більше ніж на 10 тис. людей. Однак , менше ніж 30 осіб поза університету взяли участь у заході , що є далеко від того, на що розраховували.

У даному заході було багато різних аспектів , які необхідно було враховувати. Одним з них є маркетинг , на якому не сильно акцентували увагу . З більш активним маркетингом можливо залучити велику кількість людей , сказав Сем Гослінг .

Професор також акцентував увагу на тому , що даний онлайн курс знаходиться в експериментальному стані. Також очевидним є те , що освіта рухається в цьому напрямку. Звичайно будуть допущені і помилки , тому що нам треба розуміти , що працює, а що не працює.





Додатково:

Китайские университеты открывают обучающие курсы на международной платформе

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів