Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна приєднався до Європейської мережі освіти в галузі керованого термоядерного синтезу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна приєднався до Європейської мережі освіти в галузі керованого термоядерного синтезу
29-11-2012

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна став членом Європейської мережі освіти в галузі керованого термоядерного синтезу (FUSENET).

Приєднання Каразінського університету до цієї професійної асоціації міжнародного рівня свідчить про визнання європейською науковою спільнотою зусиль університету у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців з різних галузей фізики та його великого потенціалу щодо подальшої роботи у цьому напрямку.

Довідково. FUSENET було створено за підтримки Європейської Комісії у жовтні 2008 року, як координаційний центр з вирішення науково-дослідницьких завдань у межах 7 Рамкової програми (Seventh Framework Programme).

До проекту FUSENET загалом приєдналося 36 учасників із 18 країн, серед яких 22 університети та 14 членів European Atomic Energy Community (EURATOM).

Провідна мета проекту FUSENET — за допомогою створення Європейської мережі з освіти у галузі керованого термоядерного синтезу покращити якість підготовки фахівців з різних галузей фізики та розширити відповідну освітню діяльність у Європі.



Додатково:

ХНУ імені В.Н. Каразіна виборов друге місце у турнірі із природничих наук в Санкт-Петербурзі

В Харківському університеті ім. Каразіна замість рефератів студенти будуть писати в «Вікіпедію»

ВНЗ України в міжнародних асоціаціях університетів у 2011 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів