Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу Times спростована представниками рейтингу « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу Times спростована представниками рейтингу
4-09-2012

Представники рейтингу університетів Times заперечують оприлюднену Дмитром Табачником інформацію про включення Київського національного університету імені Тараса Шевченка до переліку кращих університетів світу.



У п'ятницю, 31 серпня міністр заявив: "Мені сьогодні дзвонив директор найпрестижнішого лондонського "таймсівського" рейтингу... І вчора ухвалене рішення, що Київський національний університет імені Тараса Шевченка ввійшов до складу світового рейтингу за всіма показниками."

У відповідь на звернення представників Центру дослідження суспільства, головний редактор рейтингу Times Higher Education Філ Бейті повідомив: "Я можу підтвердити, що цей університет не було включено до рейтингу Times Higher Education World University Rankings. Рейтинг на 2012-2013 роки буде опубліковано 3 жовтня 2012 року."

Також пан Бейті додав, що редакція рейтингу має заявку від університету і він оцінювався комісією, проте наразі не отримав місця у рейтингу ("has not been given a ranking position"). Редактор також підтвердив, що він особисто не дзвонив міністрові Табачникові, не виключивши, щоправда, що до міністерства могли телефонувати експерти, котрі збирають інформацію. Водночас, отримання додаткової інформації не означає включення до рейтингу, а є частиною робочого процесу. За словами пана Бейті, жодна інформація про місця університетів у рейтингу 2012-2013 в принципі не може бути повідомленою раніше 3 жовтня. Дещо раніше можуть отримати інформацію тільки представники університетів, що потрапили до рейтингу, – за 24 години до оприлюднення.


Нижче ви можете побачити скріншоти переписки



Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу Times спростована представниками рейтингу

Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу Times спростована представниками рейтингу

Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу Times спростована представниками рейтингу




Додатково:

Рейтинг университетов мира 2012-2013 от The Times Higher Education

С точки зрения соотношение преподаватель/студент КНУ имени Тараса Шевченка стал одним из 100 лучших университетов в мире

World Universities Web Ranking 2012 - рейтинг університетів за популярністю у Інтернеті

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів