Конференція "Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу" та спеціальна сесія - День проектів Темпус « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Конференція "Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу" та спеціальна сесія - День проектів Темпус
31-08-2012

За ініціативою Першого заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євгена Суліми, Національного експерта з реформування вищої освіти України, 26 жовтня 2012 р. заплановано проведення спеціальної сесії для презентації та обговорення результатів проектів Програми Темпус в Україні.

Захід проводитиметься з метою аналізу ефективності впровадження проектів Програми Темпус вищими навчальними закладами України та розповсюдження їх найкращого досвіду.

НТО в Україні опублікує на сайті КАРТКУ - анкету для ВНЗ з метою збору відповідної інформації за проектом з 3 вересня 2012 р., за результатами аналізу отриманих матеріалів з 5 до 10 жовтня 2012 р. буде відібрано вищі навчальні заклади для презентації їх досягнень під час конференції.

Захід відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу» (25-26 жовтня 2012 р., м. Київ), присвяченої механізмам реалізації положень Бухарестського комюніке 2012 р.

До 10 жовтня 2012 р. РЕЄСТРАЦІЯ ВІДКРИТА для всіх на сайті конференції: http://ihed.org.ua/ua/resursy/konferentsiia.html.

Участь представників проектних команд ВНЗ відбуватиметься на особливих умовах, що будуть опубліковані додатково на сайті НТО в Україні до 10 жовтня 2012 р.

Конференція організована Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України, Національним Темпус-офісом в Україні спільно із Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Асоціацією вищих навчальних закладів України недержавної форми власності, Національним авіаційним університетом.

У конференції візьмуть участь європейські експерти та координатор Програми Темпус в Україні, Білорусі та Молдові Виконавчого агентства з питань освіти, культури та аудіовізуальних засобів Європейського Союзу. Передбачається проведення майстер-класів європейськими та українськими експертами з ключових питань розвитку вищої освіти в контексті Болонського процесу.



Додатково:

Болонський процес та визнання професійних кваліфікацій

ВНЗ України в діючих у 2011 році проектах TEMPUS

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів