МОНмолодьспорту звітує про свою діяльність за 2011 рік « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОНмолодьспорту звітує про свою діяльність за 2011 рік
20-06-2012

2011 рік, безумовно, займе помітне місце в історії освіти України. За ініціативи Президента України Віктора Януковича 2011 рік оголошено Роком освіти та інформаційного суспільства, що поставило освітян в епіцентр уваги громадськості та керівництва держави.

Проведення масштабних економічних і соціальних реформ, які продовжилися у 2011 році, знайшло відображення у стратегічних документах, розроблених Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і затверджених Урядом.

У зв’язку з цим, видано збірник інформаційно-аналітичних матеріалів про діяльність МОНмолодьспорту за 2011 рік «2011- рік освіти та інформаційного суспільства».

У збірнику аналізується діяльність Міністерства, його структурних підрозділів та організацій щодо розв’язання ключових проблем функціонування і розвитку національної системи освіти.

Акцент зроблено на пріоритетні напрями діяльності Міністерства, визначені Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», направлені на підвищення якості та доступності освіти, активізацію інтеграційних процесів і пов’язаних з цим удосконалення структури підготовки і змісту освіти, розвиток наукових досліджень у вищій школі та підвищення їх конкурентоздатності, впровадження нових економічних і управлінських механізмів і демократизацію освітньої галузі.

Збірник укладено за матеріалами структурних підрозділів та організацій Міністерства за загальною редакцією Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Ознайомитися з електронною версією збірника можна у рубриці «Реформа освіти».



Додатково:

Як міністр освіти сам себе пропіарив

МОН: безкоштовного доступу для ВНЗ України до ЄДЕБО не передбачено

21-му ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації у МОНМС було висловлено зауваження щодо їх наукової та науково-технічної діяльності у 2011 році

Порівняльна таблиця видатків вищих навчальних закладів та наукових установ із загального фонду державного бюджету на 2011 рік

Рейтинг «Белая ворона», или Как руководство Министерства образования стимулирует повышение качества высшего образования

Табачник ''надул'' Януковича с рейтингом вузов

Ужгородський національний університет: Пропонуємо Міністру освіти і науки України Д.В.Табачнику визнати свої прорахунки та подати у відставку

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів