Низька явка абітурієнтів на ЗНО з російської мови « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Низька явка абітурієнтів на ЗНО з російської мови
20-05-2012

Зовнішнє незалежне оцінювання з російської мови відзначилося низькою явкою абітурієнтів на пункти тестування.



По Україні не з’явилося на перевірку знань близько 20% раніше зареєстрованих осіб.

До прикладу, на Рівненщині зафіксовано явку на рівні 62,86%, в Івано-Франківській області - 68%. У Чернівецькій області, де явка склала 74,68%, спостерігачами було виявлено аудиторію, в які з чотирьох зареєстрованих учасників ЗНО з’явився лише один.

Незважаючи на низьку явку на пунктах тестування, абітурієнти відзначилися порушенням процедур ЗНО. Зокрема, через запізнення та відсутність одного з необхідних документів, до тестування не були допущені абітурієнти у Сімферополі, Донецьку, Харкові, Львові та Луганську.

Неприємний інцидент трапився у Харківському національному економічному університеті, де охоронець запідозрив абітурієнта, який виходив з вбиральні, у використанні мобільного телефону. Щоб підтвердити підозру, охоронець застосував металошукач, який відразу відреагував на засіб зв’язку відповідним сигналом. Хлопець пояснив, що не знав, що не може користуватися телефоном на пункті тестування, а тому відправив смс-повідомлення. За порушення процедури проходження ЗНО Уповноваженою особою від УЦОЯО та відповідальним за пункт тестування було прийнято рішення про припинення роботи абітурієнта над тестом та видалення його з пункту тестування, про що складено відповідний акт.

На пункті тестування у Миколаєві одна з абітурієнток відпросилася до вбиральні та повернулася через пів години. Протягом цього часу її намагалися знайти чергові пункту, однак марно. Коли учасниця з‘явилася, то пояснила, що погано себе почувала. Оскільки факт не був підтверджений медичним працівником, до тестування дівчина більше не була допущена.

Нагадаємо, що тестування з російської мови проходило на 40 пунктах тестування, найбільша кількість з яких розташована у Автономній республіці Крим (7) та Донецькій області (6).




Додатково:


Опубліковано відповіді до завдань тесту з російської мови

Опубліковано відповіді до завдань тесту з хімії

Коротка пам'ятка абітурієнту на день проведення ЗНО

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів