"Корреспондент" склав рейтинг ВНЗ країни, опитавши найкращих роботодавців « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"Корреспондент" склав рейтинг ВНЗ країни, опитавши найкращих роботодавців
6-04-2012

Видання Корреспондент склало список найкращих університетів країни з точки зору роботодавців.

Для цього видання опитало верхівки списків найкращих українських роботодавців, складених компаніями Ernst & Young Україна, HR Center, Aon Hewitt, HeadHunter Україна і Reputation Сapital.


Таким чином, співробітники журналу звернулися до фахівців з підбору персоналу 24 найбажаніших компаній, що працюють в Україні, - відділення міжнародних корпорацій і найбільших вітчизняних передовиків бізнесу.

У ході опитування Корреспондент просив назвати від одного до п'яти ВНЗ в шести професійних сферах: юриспруденція; економіка та фінанси, маркетинг; піар і реклама; IT; гуманітарні спеціальності; інженерно-технічні спеціальності, рівень підготовки в яких експерти вважають найбільш високим. За кожну згадку роботодавцем ВНЗ отримував один бал.

У результаті список найкращих ВНЗ очолив Київський національний університет імені Шевченка (53 очки), друге місце зайняв Національний університет Києво-Могилянська академія (46 очок), а трійку лідерів замкнув Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут (40 очок).

Крім того, на четвертому місці розташувався Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, а п'ятий рядок в рейтингу дістався харківській Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

З повним рейтингом найкращих вищих навчальних закладів країни можна ознайомитися в № 13 видання Корреспондент від 6 квітня 2012 року.


Додатково:

Аудит - модна «фішка» для престижу чи надійний інструмент для удосконалення міжнародної системи вищої освіти?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів