GMAT Integrated Reasoning. Чи варто хвилюватися? « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
GMAT Integrated Reasoning. Чи варто хвилюватися?
26-03-2012

Останнім часом оновлена секція GMAT набула статусу найбільш обговорюваної теми в сфері бізнес-освіти.



Адже 5 червня 2012 р. стартуватиме оновлений GMAT з новим розділом Integrated Reasoning.

Автори тесту намагаються переконати абітурієнтів в тому, що нічого страшного в цьому тесті немає і, разом з тим, наголошують, що Integrated Reasoning не спростить кандидатам завдання GMAT. З приводу того, як позначаться ці нововведення на складності проходження тесту, кандидати потрепають від небувалого хвилювання, і пильно стежать за усіма новинами цієї сфери.

У більшості з тих, хто планує незабаром складати тести, цілком логічно виникло запитання: "З якою метою було введено новий розділ у складання, так би мовити, формального тесту, адже на практиці, комісія може об'єктивно порівнювати кандидатів і без цього нововведення?".

В такому разі слід враховувати наступне: GMAT - це не просто стандартний тест, його проходження передбачає певну мету. Упродовж майже 60 років тест об'єктивно оцінював навички кандидата і визначав його майбутні можливості з приводу того, чи зможе він досягти успіху в тій або іншій сфері бізнесу (будь то топ-менеджер чи головний бухгалтер).

На основі проведеного міжнародного опитування, в якому взяло участь 750 професорів з менеджменту, було сформулювано навички, які, на думку викладачів, є основними для успіху в сфері менеджменту та керівництва на вищому рівні. Заплановане нововедення має виявити їх наявність в тій чи іншій мірі у кандидата.

Керівники бізнес-шкіл мають бути повністю переконані у тому, що претенденти на бізнес-освіту відповідають певним вимогам і володіють потрібними навичками. У свою чергу бізнес-школи також йдуть на зустріч вступникам, багато хто з них вже відкрили курси з розвитку вищевказаних якостей.

Однозначно не варто сильно хвилюватися з приводу нового покоління GMAT. У випадку, якщо Вас постійно мулить питання того, як слід упродовж двох місяців готуватися до цього тесту з усіма його нововведеннями, варто пам'ятати, що математична та вербальна частини залишилися незмінними. Спокійно готуйтеся до складання тесту, і у призначений термін Ви без проблем пройдете всі контрольні запитання успішно.

Успіхів при вступі до бізнес-школи і під час складання GMAT!



Додатково:


Короткострокове навчання в США - безцінна інвестиція у професійний розвиток

MBA: Оптимісти отримують кращу роботу

Посткризові тренди бізнес-освіти: рекордний показник gmat

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів