Національна академія наук України про фінансування в 2011 році « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Національна академія наук України про фінансування в 2011 році
22-03-2012

Інформація Національної академії наук України про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені Законом України “Про Державний бюджет України на 2011 рік”


Згідно з чинним законодавством Національна академія наук України є вищою державною науковою організацією України, що організовує і здійснює фундаментальні та прикладні дослідження з найважливіших проблем природничих, технічних та соціогуманітарних наук.


Метою діяльності НАН України є отримання нових та узагальнення наявних знань про природу, людину та суспільство, створення наукових основ науково-технічного, соціально-економічного та культурного розвитку країни; підготовка висококваліфікованих кадрів.

Основними завданнями НАН України є:

 Організація та координація наукових досліджень з фундаментальних та прикладних проблем природничих, технічних та соціогуманітарних наук.

 Виконання на світовому рівні фундаментальних і прикладних досліджень на пріоритетних напрямах науки та посилення впливу їх результатів на інноваційний розвиток економіки, освіти і культури в Україні.

 Зміцнення матеріально-технічної бази, розвиток наукової інфраструктури та утримання майнового комплексу НАН України.

 Підготовка наукових кадрів вищої кваліфікації, залучення обдарованої молоді, виявлення і підтримка талановитих дослідників, сприяння творчому зростанню молодих науковців.

Законом України “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2011 рік” на фінансування Національної академії наук України у 2011 році визначені видатки обсягом 2300,6 млн.грн. Крім того, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.05.11 №414-р “Деякі питання використання у 2011 році державних капітальних видатків” Національній академії наук України були передані бюджетні призначення Міністерства фінансів України на суму 2,7 млн.грн. Загальний плановий обсяг фінансування Національної академії наук України за рахунок коштів загального фонду Державного бюджету в 2011 році становив 2 млрд. 303,3 млн.грн.

У 2011 році до НАН України з усіх джерел фінансування надійшло 2 млрд. 805,8 млн.грн.

За підсумками 2011 року Академію з Державного бюджету України (загальний фонд бюджету) було профінансовано в обсязі 2 млрд. 180,9 млн.грн. Такі надходження склали 94,7% від затверджених планових річних показників.

Понад асигнування, що були виділені з загального фонду Державного бюджету, бюджетні установи та організації Академії самостійно отримали у
2011 році (спеціальний фонд бюджету) 624,9 млн.грн., що склало 22,3% від загального обсягу надходжень.

Кошти, що були визначені Державним бюджетом України у 2011 році за загальним та спеціальним фондами, спрямовувались на виконання 12 бюджетних програм.

Звітна інформація наведена у таблиці.

Публічне ознайомлення зі Звітом про діяльність Національної академії наук України у 2011 році відбудеться 12 квітня 2012 року на сесії Загальних зборів НАН України, яка проходитиме у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (вул. Мельникова, 36/1, початок о 1000).


Додатково:

Максим ЛУЦЬКИЙ звернувся до академіків НАН України з проханням дати експертну оцінку нової редакції Закону України "Про вищу освіту"

Національна академія наук України повідомляє імена кандидатів у дійсні члени (академіки) НАН України і члени-кореспонденти НАН України

Борис Євгенович Патон: За підсумками року

Президент и наука: любовь и ненависть

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів