Чимало китайських студентів потрапляють до університетів США обманним шляхом « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Чимало китайських студентів потрапляють до університетів США обманним шляхом
21-03-2012

Сьогодні в американських вищих навчальних закладах навчається рекордна кількість китайських студентів. Але фахівці кажуть, що значна кількість цих студентів вдавалися до нечесних посередників, які допомогли їм підготувати підробні вступні документи.

Філіп Белінджер, голова комітету, заснованого Національною асоціацією консультацій вступу до коледжів, заявив, що багато, «якщо не більшість», китайських студентів, які подають вступні документи до американських вишів, вдаються до послуг посередників, які допомагають зі вступним процесом, який сам по собі є досить складним.

Він заявив «Голосу Америки», що ці посередники не обмежуються традиційними для цього обов`язками. Деякі з них заповнюють за абітуріентів анкети, пишуть за них праці та навіть фальсифікують їхні шкільні табелі з оцінками.

Белінджер каже, що інколи послуги таких посередників коштують чималі суми. До того ж американські університети самі заохочують цих посередників, сплачуючи їм комісійні за кожного студента, що може оплатити власне навчання.

Протягом кількох останніх років кількість китайських студентів, що навчаються в США, надзвичайно зросла. Економіка країни покращується і в батьків з`являються гроші на гарну освіту для їхніх дітей.



Додатково:

В 2011 году свыше 330 тыс китайских студентов отправились на учебу за границу

На открывшуюся в Китае выставку "Образование за рубежом 2012" съехались представители 400 университетов более чем из 30 стран мира

Университет Сиднея будет зачислять студентов из КНР по результатам китайского ЕГЭ

Американский вуз обвинили в незаконном обучении китайцев и россиян

Шахрайство у системі навчання іноземних студентів - то тільки «квіточки»?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів