Роз’яснення щодо використання електронного студентського квитка у якості пільгового проїзного у Київському метрополітені « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Роз’яснення щодо використання електронного студентського квитка у якості пільгового проїзного у Київському метрополітені
3-03-2012

З 1 березня розпочалась дослідна експлуатація електронного студентського квитка студентів НТУ «КПІ» з безконтактним чипом у якості пільгового студентського проїзного у Київському метрополітені. У розробці та запуску проекту взяли участь компанії НДІ прикладних інформаційних технологій, КП «Київський метрополітен», НТУ «КПІ», «Кард Систем» та «Пластик Карта».

Очікується, що з початку квітня усі бажаючі студенти КПІ матимуть змогу користуватися своїми електронними студентськими квитками як звичайним пільговим проїзним документом у Київському метрополітені.

Для того, щоб отримати електронний студентський квиток з безконтактним чип-модулем, придатним для пільгового проїзду в метрополітені необхідно виконати наступну процедуру:

Студентам вишів/учням закладу середньо-спеціальної освіти необхідно письмово звернутися до керівництва навчального закладу з проханням видати їм електронний студентський квиток з безконтактним чип-модулем, придатним для пільгового проїзду у Київському метрополітені.

Керівництво навчального закладу

1. Розглядає можливість замовлення цих документів, після чого навчальний заклад замовляє електронні студентські квитки з безконтактним чип-модулем в НДІ «Прикладних інформаційних технологій».

2. Узгоджує питання про фінансування виготовлення електронного студентського квитка з безконтактним чип-модулем.

Київський метрополітен

Після отримання електронного студентського квитка з безконтактним чип-модулем відбувається активація послуги пільгового проїзду у Київському метрополітені

Важлива інформація:

1. Замовлення та виготовлення електронних студентських квитків відбувається у відповідності до наказів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №801 від 09.08.2010, 1000 від 30.08.2011 у рамках проведення експерименту «Електронний студентський квиток», що продовжено на 2010-2012 роки.

2. Подальша можливість замовлення та виготовлення електронних студентських квитків, починаючи із 2012-2013 навчального року залежатиме від рішення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо продовження експерименту чи затвердження його результатів.

3. Додаткова інформація щодо проекту буде опублікована у прес-релізі на сайті ndipit.com.ua

4. Детальна інформація щодо порядку замовлення електронних студентських/учнівських квитків розміщена на сайті osvita.net






Додатково:

Студенты будут ездить в метро с именным проездным

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів