Підроблений диплом про вищу освіту можна купити за $350-800 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Підроблений диплом про вищу освіту можна купити за $350-800
7-11-2011

З початку року в Львівському національному університеті імені Івана Франка (ЛНУ) і НУ "Львівська політехніка" (НУ ЛП) виявлено біля півсотні фальшивих дипломів, повідомляє "Сегодня". У ВНЗ відзначають, що останніми роками до них почали частіше звертатися як державні, так і приватні структури, щоб перевірити документи про вищу освіту своїх працівників.

"Цього року до нас надійшло більше 700 запитів від різних структур на перевірку дипломів 2100 осіб. Я не можу сказати, що ми виявляємо багато фактів підробок, але і не без цього. У 2011 році їх зафіксували вже більше десятка", - заявив в ефірі ток-шоу "Відверта розмова" перший проректор Львівського національного університету Василь Височанський.

Проректор з науково-педагогічної роботи НУ "Львівська політехніка" Дмитро Федасюк заявив, що в їх ВНЗ "липових" дипломів цього року виявлено більше. "Ми цього року маємо вже 350 звернень і близько трьох десятків випадків, коли достовірність дипломів не підтвердилася", - підкреслив він.

Також в ефірі ток-шоу обговорювалася і можливість придбання фальшивого диплома.

"На запит "куплю диплом" мережа Інтернет видала більше двох тисяч сайтів. Вже через 5 хвилин після відправки запиту з нами вийшли на зв'язок. Завірили - дипломи виконують на державних бланках. Більш того, представники такого "бізнесу" не бояться відверто хвалитися своїми високопоставленими клієнтами", - відзначають журналісти.

"Ми працюємо з держзнаком. Тобто всі бланки - оригінальні. Ви живете в Україні і прекрасно знаєте, що наші депутати Верховної Ради, наші міністри мають підроблені дипломи. Якби фальшивки було легко виявити, ми б не працювали на цьому ринку 12 років", - завірив чоловік, який вийшов на зв'язок із журналістами.

Диплом молодшого спеціаліста або бакалавра можна купити за $350, спеціаліста або магістра за $800. Ціна залежить і від року випуску. Як відзначають журналісти, документи, видані до 1999 року дешевші, після 2000 р. - дорожчі.



Додатково:

Підроблений диплом: якою буде відповідальність?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів