Магістерські стипендії від університету Віадріна « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Магістерські стипендії від університету Віадріна
4-05-2011

Тим, хто отримав в Україні ступінь бакалавра і може похвалитися гарними оцінками та рекомендаціями викладачів, можна сміливо подавати заявку на стипендію університету Віадріна. Ця вища школа на німецько-польському кордоні традиційно відкрита для студентів і молодих науковців зі Східної Європи. Тут навчаються багато поляків, українців, угорців та росіян. Чимало з них отримують стипендії.

Заявки від українців цього року приймаються на такі магістерські програми:

- Європейські студії (центральні предмети – право, культурологія, економіка або політологія).

International Business Administration (напрямки: Finance, Accounting, Controlling & Taxation; Finance & International Economics; Information & Operations Management; менеджмент і маркетинг).

- Історія європейської культури

- Культура та історія Центральної та Східної Європи

- Соціокультурні науки

- Intercultural Communication Studies

- Magister Legum (LLM; додаткова кваліфікація з німецького права для іноземних юристів)

Стипендія надається на два роки (за програмою LLM – один рік) для отримання ступеня магістра. На момент подачі заявки аплікант не може перебувати у Німеччині за будь-якою з програм. Потрібен високий рівень знань німецької та англійської мов (B1/B2). Паралельне навчання в Україні у період отримання стипендії не допускається.

Навчання триватиме з першого серпня 2011 по 31 липня 2013 року (LLM – до 31 липня 2012 року). Термін подачі заявок: до 31 березня 2011 року. Кошти надаються міністерством закордонних справ Німеччини, координатором програми виступає Німецька академічна служба обмінів (DAAD).

Документи для заяви:

- обґрунтування німецькою мовою (опис Ваших планів та намірів у зв’язку з обраною навчальною програмою, а також Ваші міркування з приводу майбутнього вибору навчальних курсів та можливого наукового керівника для магістерської роботи)

- завірена копія дипломів з додатками або залікової книжки, з завіреним перекладом (якщо подається копія залікової книжки, диплом має бути пред’явлений не пізніше 15 липня 2011 року)

- рекомендація від одного професора / доцента з Вашого університету з інформацією про Ваші наукові досягнення

- автобіографія у табелярній формі з фотокарткою, актуальною поштовою адресою, електронною адресою та телефоном.

- свідоцтво про знання німецької мови (видане лектором DAAD або тест DaF) та свідоцтво про знання англійської мови відповідно до вимог вибраної навчальної програми.

Подання заяв: Заяви подаються до інформаційного центру DAAD у Києві за адресою: пр. Перемоги 37 (КПІ), корп. 6, 03056 Київ.

Інформацію та консультації щодо цієї програми Ви отримаєте за адресою infodaad.org.ua. Подальша інформація про програму також на сторінці університету Віадріна:www.europa-uni.de

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів